woensdag 31 oktober 2012

Hallo Halloween!

15422502-happy-halloween-pumpkin-display_large

Zoals jullie waarschijnlijk al weten is het weer Halloween, tijd voor enge filmpjes, pompoenen, indrukwekkende make-up en nagel tutorials, kinderen langs de deuren die vragen om snoep, en artikelen vol met inspiratie.
Normaal gesproken vind ik er niet veel aan en doe ik er ook helemaal niet veel mee, maar deze keer had ik toch wat geweldige filmpjes, foto's en andere dingen gezien dat ik er toch maar even een artikel over wilde maken.


Tegenwoordig zie je elk jaar tientallen filmpjes met halloween tutorials, de een beter dan de andere.
Ik heb er een paar gezien en wil de 3 beste of tofste voor mij laten zien aan jullie, kijk mee! 


Deze vind ik erg gaaf, super simpel, (want veel tutorials zijn moeilijk en daar heb je latex en andere spullen voor nodig) maar toch heel gaaf gedaan!



Ook Michelle Phan is weer all over gegaan, met bloed, nep lenzen, wimpers, bloed etc. En met succes! Ik vind de look erg leuk gedaan, alleen moet je wel goed oppassen met nep bloed en je kleren! Sommige nep vloeistoffen gaan er uit, anderen maken erg grote vlekken, even opletten dus.





En als je niet in de weer met nep bloed wilt, is dit ook een erg gave look, en toch nog kleur! Jep, ik hou van deze look.


En dan de lekkerneitjes, die natuurlijk spookachtig lekker moeten zijn! Hier heb ik een recept om heerlijke toffeeappels met een krokant caramel laagje te maken.

IngrediëntenPorties6
  • 6 dessertappels
  • 6 houten pennen
  • 4 pakjes (100 gr) zachte botertoffees
  • 2 eetlepels water
  • 1/2 tl vanille-extract
  • 1 pak (250 gr karamelbiscuitjes, grof verkruimeld
  • 125 gr melkchocolade, gehakt
  • 125 gr witte chocolade, gehakt

Bereidingswijze
Voorbereiding: 25 minutenBereiding: 10 minuten | Extra tijd: 1 uur, in de koelkast1.Houten pennen voor 3/4 via de stam door het midden van de appel steken. De appels verdelen over een bakplaat met licht ingevet aluminiumfolie.2.Toffees en water in een sauspan op laag vuur frequent roerend tot een vloeibare, gladde saus verhitten. Vanille erdoor roeren. Elke appel in de karamelsaus dippen en voorzichtig langs de binnenrand van de pan draaien om de overmatige saus af te nemen. Overmatige saus van de onderkant van de appel schrapen.3.Het koekkruim op een groot bord leggen, de karamelappels door het koekkruim rollen en over het aluminiumfolie verdelen. Melkchocolade en witte chocolade in aparte magnetronbestendige bakjes doen en in periodes van 30 seconden verwarmen. Om de 30 seconden roeren tot de saus gesmolten en glad is. Melkchocolade over de appels druppelen, vervolgens de witte chocolade over de appels druppelen. Tot serveren in de koelkast bewaren.
  

Maak het gezellig in of buitens huis door kleine pompoentjes, kaarsjes, plantjes etc.
Steek een geurkaarsje aan, zet een schaal met kastanjes en eikeltjes neer, maak het gezellig en jij bent helemaal herfst proof!


Ik hoop dat jullie het leuk vonden, even weer een heel ander artikel!
Doen jullie aan Halloween?



Photobucket

You might also like