Over mij en de site

Hey! Ik ben Kim, ik ben 17 jaar en ik ben op 12 oktober jarig. Mijn hobby’s zijn dansen, tekenen, toneel en alle creatieve dingen! Maar waar ik helemaal gek op ben is make-up en beauty!! Ik hou ervan om producten te gebruiken en te testen. Vroeger wist ik nog niet zo veel van make-up af, ik had een licht roze oogschaduw en mascaratje en dat was het. Later ben ik me bezig gaan houden met lipglossjes, veel meer kleurtjes oogschaduw, nagellak, en verzorgingsproducten.


Een paar jaar geleden starte ik een site onder de naam lifeforgirls, maar op 21-4-11 stapte ik over naar een blog via blogger, makkelijker, efficienter en gewoon mooier. Inspiredbybeauty heeft hetzelfde doel als lifeforgirls, maar inspiredbybeauty is meer naar beauty gericht.
Ik maak elke dag een artikel met filmpjes, fotos, nieuwe producten en mijn mening. Vooral het schrijven vind ik super leuk om te doen. Ik review voor merken, sta op perslijsten en heb regelmatig contact met nieuwe merken. Ik vind het echt gaaf om dit te mogen doen en in mijn blog kan ik gewoon even alles kwijt, van persoonlijke dingen tot een mening over een product.


Apparatuur.
Ik maak mijn video's en foto´s met de Canon 600d.
Vlogs film ik met de Olympus TG 860.
Ik bewerk mijn foto's met het Adobe Photoshop en mijn filmpjes met Final cut pr.

Privacybeleid.
Ik maak gebruik van Google Adsense om advertenties weer te geven wanneer u mijn website bezoekt. Google kan daarbij de zogenoemde DoubleClick DART-cookie in uw browser plaatsen teneinde informatie over uw bezoek aan deze site (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) te verkrijgen. Google gebruikt deze Cookie om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geïnteresseerd bent. Als u hierover meer informatie wenst of als u wilt voorkomen dat informatie over uw sitebezoek op bovenstaande wijze wordt gebruikt, klikt u op deze link
Dit privacybeleid is overgenomen van http://geld-verdienen-met-adsense.blogspot.com


You might also like