Meest gestelde vragenHoe oud ben je?
Ik ben 17, en ik ben jarig op 12 oktober!


Hoe reageren je vrienden toen je wisten dat je op youtube stond?
Ze vinden het heel leuk! Vaak krijg ik reacties van 'Joh! Dat wist ik helemaal niet dat je dat deed!' Vaak vragen ze hoe vaak ik er dan mee bezig ben, hoe ik dan volgers krijg en wat ik doe om elke keer weer inspiratie te hebben. De meeste vinden het wel interessant dus!

Hoe kan je door bedrijven gemailt worden om producten te krijgen?
Hier is eigenlijk maar 1 antwoord op, niets! Soms mail ik nog wel eens een bedrijf zelf, maar vaak word ik gemailt met de vraag of ik iets kan testen of dat ik een win actie kan doen. Je moet dan wel al een redelijk publiek hebben, verwacht niet dat je met 200 subs heel veel gedaan krijgt.
Sowieso moet je het niet om het geld of de gratis spullen doen, dat gaat nooit goed. Doe het omdat je het leuk vind, en omdat je je passie hier in kwijt kan!
Is dit je echte haar?
Jep, helemaal! Vroeger had ik ook al mini krulletjes toen ik een peuter was, en daarna is het langzamerhand stijl geworden. Nu denk ik al ruim een jaar geleden zette mijn kapper de schaar er in en begon het opeens te gaan krullen!

Verdien je geld met je blog en je filmpjes en zo ja, hoe?
Ja, ik verdien geld er mee, en dat gebeurd door middel van advertenties. Zie het als een tijdschrift waar merken en bedrijven ruimte kopen in het blad om hun reclame neer te zetten, dat werkt ook zo met Youtube en mijn blog.
Blogger en Youtube regelen zelf de reclames die in beeld komen, daar hoef ik zelf niets voor te doen. En dan gaat het er om dat hoe meer mensen het zien hoe meer je krijgt. Ook dat kun je vergelijken met tijdschriften, als een klein onbekend tijdschrift advertenties er in zet, dan levert dat veel minder op dan dat een groot tijdschrift dat zou doen.

You might also like