vrijdag 17 januari 2014

Vraag maar raak #4 Puistjes, droge huid en saai haar?


Omdat ik wat minder vragen van jullie kreeg dan normaal was het even stilletjes met de artikelen 'Vraag maar raak'. Toch kreeg ik er laatst weer wat en besloot ik die meteen in het artikel te plaatsen. Hierbij dus ook weer even een oproepje, stuur je vraag in via de reacties of mail (inspiredby-beauty@hotmail.com) en ik beantwoord hem in een artikel!


Big Hair ~ Don't care. Those curls are as big as my arms!

Ik heb "saai" haar, het zit futloos en ik kan er niets mee, wat kan ik er aan doen?
Dit is een vraag die ik de laatste tijd vaker krijg, misschien heeft het te maken met de winter?
Ik zelf heb vaak geen futloos haar omdat mijn krullen toch wel opspringen. Maar toch weet ik waar jullie mee moeten dealen, vroeger had ik namelijk ook stijl haar.
Wat bij mij het eerste opkomt is droogshampoo en volume poeder, volume in die handel! Door wat meer volume te creëren, helemaal met laagjes in je haar, maak je een speels kapsel.
Is je haar wat vetter en zakt het naar beneden? Doe er wat droogshampoo in en you're good to go!
Het is makkelijk, snel, en het zit vaak meteen weer een heel stuk beter.

Probeer bijvoorbeeld ook eens je scheiding ergens anders te doen, of hem helemaal weg te laten. Haal je handen door je haar en laat het een bepaalde kant op vallen, maar niet met een hele strakke scheiding. Zo staat het al weer heel anders!Vaak merk je dat de plaats van je scheiding veel voor je gezicht bepaald. De één krijgt een heel jong gezicht bij een zij scheiding, de ander juist bij een midden scheiding, funny right


Daily skincare routine for dry skin!

Door de winter heb ik heel erg last van een droge huid, wat kan ik daar aan doen?
Veel mensen merken dat hun huid veel droger wordt zodra de temperaturen omlaag gaan. Daarom is het handig om niet alleen je winter kleding uit de kast te halen, maar ook je gezichts verzorging! Probeer wat meer voedende crèmes te gebruiken en milde reinigers.
Zo kan je bijvoorbeeld een mildere facewash gebruiken en een milde make-up remover. En vergeet absoluut je dag en nacht crème niet! Je hoeft niet persé een aparte nachtcrème te hebben, maar gebruik dan je dag crème ook in de avond.

Gebruik af en toe een masker, zo'n 1 keer per week om je gezicht weer een lekker hydratatie boost te geven. 


En dit waren mijn antwoorden, vergeet niet je vragen achter te laten!
Photobucket

You might also like