maandag 9 september 2013

Essence geur cadeauset

Voor de feestdagen heeft Essence iets leuks voor ons, namelijk deze Geur cadeau set met maar liefst 5 verschillende geuren. Het zijn allemaal geuren voor een ander gevoel, en de flesjes zijn makkelijk en klein zodat je ze handig in je tas kunt mee nemen!

De essence eau de toilettes zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met internationaal gerenommeerde parfumeurs. De leuke 7 ml-mini’s zijn kleine replica’s van de grote flacons en worden gepresenteerd in een stijlvolle, frisse verpakking. Wie wil hier nu niet mee worden verrast?
Essence is er volgens mij zelf helemaal super, en ik moet zeggen dat ik hier ook wel aardig enthausiast over ben. Hoe leuk is het om dit te krijgen rond de feestdagen?

Vijf geuren om van te houden
In de essence mini geurset vind je de volgende geuren:
§  “like a day in a candy shop” - een geur die bloemrijk, friszoet en tegelijkertijd sensueel is – voor wie dolgraag de dag in een snoepwinkel door wil brengen.
§  “like a first day in spring” - de eerste warme zonnestralen op je huid, de frisse geur van bloesems in de lucht. Deze fruitige, bloemrijke en stralende geur geeft energie! 
§  “like a million miles away” – deze exotische en uitdagende geur neemt je mee op reis naar trendy steden of andere opwindende plekken.
§  “like a day in paradise” – een geur die doet denken aan witte zandstranden en een azuurblauwe zee.
§  “like the party of my life” – een exotische, levendige geur die je herinnert aan nachten die nooit zouden moeten eindigen!

De essence geurcadeauset met 5x7 ml mini’s is verkrijgbaar in november en december 2013 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in BelgiĆ«. Consumentenadviesprijs: € 9,99.

Helaas moeten we dus nog even wachten, maar ik wil graag jouw mening weten! Wat vind jij van deze zet van Essence?


Photobucket

You might also like