zondag 16 juni 2013

Zomer bijbaantjes!

- | via Tumblr

De zomer komt er weer aan en veel mensen gaan op vakantie, maar ja, wat moet je doen als je thuis blijft? Veel mensen blijven lekker de hele vakantie dag-in dag-uit zonen en relaxen, de ander doet liever wat nuttigs met zijn tijd. Een leuke tip is om tussen door een leuk baantje te doen en geld te verdienen, altijd leuk toch? Een extra zakcentje is altijd welkom! In dit artikel geef ik jullie wat tips voor bijbaantjes, vakantie werk en meer!


Er zijn om te beginnen ontzettend veel sites waar je verschillend werk kan vinden, zo heb je bijvoorbeeld www.scholierenwerk.nl, een site waar je makkelijk kan vinden wat er in jouw buurt qua baantjes te vinden is. Je kan er van alles vinden, veel handiger en makkelijker dan dat je bijvoorbeeld zelf op pad moet bij winkels en bedrijven om een baantje te vinden. Van administratief werk tot uitdagende baantjes, je kan het er allemaal vinden.
Ook heb je www.zoekbijbaan.nl, hetzelfde eigenlijk als de vorige maar met verschillende en andere baantjes.
Neem zeker even een kijkje op beide sites, je kan er echt veel vinden!


Leuke idee├źn zijn bijvoorbeeld om bij een vakantie park te gaan werken, of bij een plek waar veel toeristen en mensen komen. Maar vergeet ook verschillende restaurants of eettentjes niet! Veel bedrijven en winkels hebben vakantie hulpen nodig, dus kijk lekker rond in je buurt of bij jouw favoriete winkel!
Let wel op, vaak zijn de baantjes 16 plus, dat kan een probleem zijn, als je (net zoals ik) nog net geen 16 bent!

Ben je niet zo van het werken maar wil je wel geld verdienen? Of al is het maar voor klein beetje?
Er zijn verschillende sites waar je voor geld enquetes in kan vullen, bijvoorbeeld www.waardevollemening.nl, of www.enqueteplanet.nl! Hier moet je wel oud genoeg voor zijn, en sowieso toestemming van je ouders als je jonger bent dan 18.

Ook een optie is lekker lui vanaf je computer, laptop, tablet, mobiel of wat dan ook geld te verdienen. Dan heb je www.cash4girls.nl nog.
Door simpelweg een paar mailtjes per dag te openen, op een paar linkjes te klikken, facebooks te liken, enquetes in te vullen etc. kan jij al je geld verdienen! Verwacht niet dat je meteen heel rijk word, maar denk bijvoorbeeld aan een klein bedrag waar je weer een avondje van uit kan gaan, of net even wat meer mee kan doen dan normaal.
Hier beneden kan je op het plaatje klikken om je aan te melden. Je begint al vrij snel en makkelijk met geld verdienen, en na een tijdje als je 10 euro hebt kun je het op je rekening laten zetten!


Ik heb hier zelf ervaring mee en ik vind het ontzettend fijn en klantvriendelijk werken! Ben je benieuwd? Check even dit artikel dat ik een tijd geleden heb geschreven! 

Geld verdienen voor meiden
Meld je aan, door ook nog eens 5 euro korting te krijgen op de make-up van LookX!!
Photobucket

You might also like