donderdag 3 april 2014

Essence my skin is vernieuwd!

Essence My skin!

In mei 2014 komt Essence My skin weer met nieuwe producten in de schappen! Nieuwe producten, verbeterde formules en een fris design. Ik ben ontzettend enthousiast als “My skin fan”.
Essence My skin is helemaal gemaakt voor de jonge en onzuivere huid en is afgestemd op verschillende huid types.

De verpakkingen zijn duidelijk en nieuw, turkoois voor de normale huid en paars voor de gecombineerde huid. Allebei de lijnen zijn verrijkt met fruit en planten extracten.


Limoen en komkommer voor de normale huid.
Limoen extracten en komkommersap zorgen voor een frisse boost en een zachte huid

Lychee en druiven voor de gecombineerde huid
Lychee extracten en blauwe druivenpitolie bieden milde verzorging en een stralende teint.
Essence my skin mattifying cleansing gel                                
De huid in balans! Deze milde gel reinigt de huid tot diep in de poriën en verwijdert make-up en vuil. Een combinatie van lychee-extracten, druivenpitolie en panthenol verfijnt de poriën en ontdoet de huid van overtollige talg. Voor het beste resultaat breng je de gel aan op een vochtige huid - masseer tot een licht schuim ontstaat en spoel dan af met lauw water. Vrij van kleurstoffen. 
Consumentenadviesprijs: €2,29.
Essence my skin mattifying cleansing wipes                            
De zachte reinigingsdoekjes verwijderen vuil en make-up tot diep in de poriën. De milde formule met lychee-extracten, druivenpitolie en allantoïne verzorgt de droge huidzones en matteert de glimmende
T-zone - perfect dus voor een combineerde huid! Zonder alcohol of parabenen en ook ideaal om te gebruiken voor de gevoelige huid rondom de ogen. 
Consumentenadviesprijs: €1,89.


Essence my skin mattifying cream                                           
Een prachtige, matte teint? Deze lichte crème is speciaal ontwikkeld voor de behoeften van de gecombineerde huid. De formule is verrijkt met verzorgende lychee-extracten en druivenpitolie en matteert de glimmende T-zone. Breng eenvoudigweg elke morgen en avond aan op de gereinigde huid – ook ideaal te gebruiken als make-up basis. Vrij van kleurstoffen. 
Consumentenadviesprijs: €2,69.

Essence my skin moisturizing cream                                        
Een satijnzachte huid! De luchtige formule voor de normale huid trekt supersnel in en geeft de huid een intensieve vochtboost. Limoenextracten en komkommersap verfrissen de huid en de toegevoegde sheaboter zorgt voor ultieme zachtheid. Breng ‘s morgens en ‘s avonds aan op de gereinigde huid. Kan ook prima dienen als basiscrème voor je make-up. Vrij van kleurstoffen. 
Consumentenadviesprijs: € 2,69

Essence my skin refreshing cleansing wipes                       
Een heerlijke opfrisser voor onderweg! De praktische reinigingsdoekjes verwijderen niet alleen vuil en waterproof make-up, de huid ziet er ook meteen weer stralend en fris uit! De speciale formule, zonder alcohol en parabenen, droogt de huid niet uit en biedt ultieme frisheid dankzij de combinatie van limoenolie, komkommerextracten en panthenol. Consumentenadviesprijs: € 1,89


Essence my skin soft cleansing gel                             
Intensieve en tegelijkertijd milde reiniging: my skin soft cleansing gel verwijdert vuil, make-up en overtollige talg. Limoenolie en komkommersap geven de huid een frisse boost en glycerine en panthenol reguleren de vochthuishouding. Voor het ideale resultaat breng je de gel aan op een vochtige huid – zachtjes masseren tot er een schuim ontstaat en afspoelen met lauwwarm water.
Consumentenadviesprijs: € 2,29

De producten van de Essence my skin collectie zijn dermatologisch getest en vrij van silliconen en parabenen.

You might also like