zaterdag 11 januari 2014

LE's Catrice Celtica & Essence Love letters



Eens in de zoveel tijd komen Catrice en Essence weer met een nieuwe Trend editon, die tijdelijk te koop is in de winkels. Ik vind ze vaak heel leuk, dus ik ben weer benieuwd naar deze keer! Check hier wat Essence en Catrice er zelf over zeggen!


Mystiek. Magisch. Celtica. Vloeiend zijde, fijn kant en laagjes van fijne tule veroveren de catwalks dit seizoen. Haute Couture jurken betoveren het publiek en zorgen voor een vrouwelijke, romantische wereld met zachte, bijna transparante details. Keltisch geïnspireerd en daarmee gebonden aan de natuur en omgeven door een vleugje mysterie. Limited Edition "Celtica" by CATRICE weerspiegelt deze trend in beauty items van half januari t/m eind februari 2014. Taupe, paars en lavendel worden gecombineerd met fris perzik en helder koraal. De absolute must-have van deze Limited Edition is de Multicolour Highlighter met een mat, licht parelglanzend effect die de huid laat stralen.
Celtica - by CATRICE.



Sweet love! Het wordt romantisch met essence vanaf februari t/m half maart 2014 met trend edition “love letters”. Met Valentijnsdag in aantocht en een vleugje nostalgie zijn liefdesbrieven het thema voor deze romantische look. De producten zijn ontworpen met liefde voor detail, leuk om te krijgen én leuk om te geven! Zachte pasteltinten en subtiele texturen doen de harten van alle beauties sneller kloppen. Je wordt onmiddellijk verliefd wanneer je het oogschaduwpalet met zes kleuren, de exclusieve stampy set voor nagels en het mini noteboek voor spontane dichtregels ziet.
Zo verliefd! 

Dat klinkt veelbelovend! Laten we kijken naar de producten.





In de LE collectie zitten onder andere deze prachtige kleuren gebakken oogschaduws. Het zijn allemaal aarde tinten met wat paars, helemaal mijn ding!
Verkrijgbaar in C01 Paralilac, C02 LOVEnder, C03 Celtic by Nature en C04 The Secret Door.
Deze oogschaduws zijn €3,89.

Ook voor het gezicht heeft Catrice ook leuke producten, waar ik heel benieuwd naar ben! Ik houd van gezichtsproducten, blushes, cream blushes, highlighters etc.
De collectie bevat twee cream blushes, super leuk! Blushes: Verkrijgbaar C01 Pinkadoxa en C02 Love, Peach & Harmony Harmony.
De blushes zijn €3,99.

De highlighter vind ik echt een pronkstuk van de collectie, en dat merk je misschien ook wel aan de prijs. Hij heeft meerdere vakjes met kleurtjes die lichte glans afgeeft. Deze is verkrijgbaar in één kleur: C01 Far And Beyond. 
De prijs van de highlighter is €5,59.
 

De lipsticks met gel textuur zijn al een aantal jaar best bekend en hoort het helemaal bij de 'natural' look. Ook in deze collectie heeft Catrice drie kleuren in de LE gedaan.
Verkrijgbaar in C01 Pinkadoxa, C02 Love, Peach & Harmony en C03 Celtic
by Nature. En de lipsticks kosten €3,99.



De nagels mogen weer lekker in de kleur met deze collectie, roze, peach, grijs en taupe zijn de kleuren die je in de collectie tegen kan komen. De lakjes zijn voor €2,99 te koop in de kleuren C01 Paralilac, C02 Pinkadoxa, C03 Love, Peach & Harmony en C04 LOVEnder.
Consumentenadviesprijs: € 2,99 Maar niet alleen de nagellakjes komen in de collectie, er is ook een potje met de zogeheten 'nailflakes'. Ook deze zijn voor €2,99 verkrijgbaar.




Bij de nieuwe collectie van Essence staat alles in het teken van liefde, natuurlijk omdat Valentijn er weer aan komt. Ik verwachtte veel roze, glittertjes en leuke extra's/accesoires.

Hier zie je bijvoorbeeld de highlighter die in de LE zit, die €3,39 kost. Ik ben altijd dol op highlighters, het maakt je gezicht net wat 'healthier' en geeft een mooie 'glow'. Super goedkope tip!



Nagellakjes in zachte kleurtjes zijn altijd leuk en subtiel. Ook zit er nog een donkere nagellak bij die geschikt is om te gebruiken samen met een stampy set, wat ik super leuk vind!
Alle nagellakjes zijn verkrijgbaar in de kleuren: 01 rosy in love, 02 I got a crush on blue!, 03 grey-headed lovebird, 04 dear peach! en 05 inkheart. En kosten €1,89.


En hoe kan het ook anders, Essence heeft ook zo'n stampy set in haar LE gedaan! Speciaal met stamp plate met als thema 'Valentine'. Deze kost €2,99.




Al een tijdje heeft Essence ook vaak leuke extra's of accessoires in de collecties, en ook deze keer weer! Dit keer hebben ze een mini notitie boekje met een leuke kaft, deze kost €3,59, ook super leuk als cadeautje natuurlijk!

Ook hebben ze powder papers, hele dunne blaadjes die je huid minder vettig en dus matter maken. Heel fijn als touche up na een lange dag of vlak voor je valentijn date! €2,39.

En als laatste heef Essence ook dit leuke oogschaduw pallette met verschillende kleurtjes waar je een perfecte look met wat subtiele kleurtjes mee kunt maken. Deze kost €3,89.
Ook de twee oogpotloodjes met smudger heeft Essence in haar collectie gestopt om je perfecte look af te maken. Deze zijn in de twee kleuren 01 inkheart en 02 grey-headed lovebird verkrijgbaar en kosten €1,59 per stuk.


En dit waren de twee collecties! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om op de hoogte te worden gehouden en uiteraard ben ik benieuwd waar jij nieuwsgierig naar bent! Let me know!
Photobucket

You might also like