zaterdag 30 november 2013

Nieuws uit beautyland
Regelmatig krijg ik mailtjes met nieuwtjes over producten, persberichten van nieuwe collecties etc. Ik kan daar af en toe een apart artikel van maken, maar vond het nu wel leuk om het in één artikel te doen.
Zo hebben Essence en Catrice weer een nieuwe Limited edition klaar liggen, komt Palmers met een heerlijke handcréme en zijn er weer prachtige nepwimpers te koop voor de feestdagen!
Bekijk hier de nieuwtjes uit beautyland!Essence blijft met leuke nieuwe ideeën komen voor trend edities, en ook deze keer hebben ze weer leuke producten. Van nagellakjes die op de temperatuur reageren tot potjes met glitters die je over je nagellak heen kan doen. We zien nagel stickers en een leuk glitter tasje, kort om, een collectie vol met glitter!
De nagellakken uit de collectie "Superheroes" zijn maar liefst €1,99, het tasje is €2,89, de stickers €1,59 en effect nails €1,99.


essence “superheroes” is verkrijgbaar in januari 2014 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.Ook Catrice komt weer met een geweldige collectie, jammer genoeg net niet voor de feestdagen, dat was echt te gek geweest.
Ook Catrice heeft veel glitters, parels en prachtige producten in haar nieuwe collectie genaamd "Feathers and Pearls". Vooral de glitters voor je nagels, de pareltjes en het oogschaduw palletje vind ik erg interessant, what do you think?
Alle prijzen liggen rond de 3 en 5 euro.

“Feathers & Pearls” by CATRICE is vanaf december 2013 t/m half januari 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. Eye candy, een merk waar ik al een hele tijd geleden eerder over schreef. Ze maken prachtige nepwimpers en helemaal met de feestdagen voor de deur zijn deze natuurlijk heel erg leuk om je look mee op te pimpen! Van natuurlijk tot vol en dik, je hebt ontzettend veel verschillende soorten bij dit merk, zeker een kijkje waar dus!
Afgelopen jaar kwamen ze met 3 verschillende varianten, nu kun je al uit 18 paar jouw favoriet kiezen!
De wimpers kosten €7,99 per set.
De wimper lijm kost €4,65.


Palmer's is een merk waar ik zelf weinig van koop, eigenlijk zonder reden.
In deze koudere tijden is het vaak belangrijk om je huid toch lekker te voeden, omdat die aardig droog en schraal wordt.
Palmer's kwam met 2 nieuwe formules, de fast absorbing handcream en de intensive relief hand cream.
Rechts zie je de fast absorbing crème, die, zoals de naam al zegt, snel intrekt en dus geen vettig laagje achter moet laten. Links zie je de intensive relief crème, die de geirriteerde huid moet kalmeren.
Beide crème's zijn €3,89 en onder andere te koop bij Kruidvat en Etos.

En wat vinden jullie van deze nieuwe producten, ik ben wel benieuwd, Waar ben jij benieuwd naar?
Photobucket

You might also like