maandag 26 november 2012

Eyecandy lashes!



Tegenwoordig zijn nepwimpers overal te zien, op de rode loper, in de fashion en beauty wereld, op feesten, maar ook op straat. Het Britste merk  Eye Candy voor nepwimpers word deze maand geïntroduceerd in Nederland. Ze zijn volgens hun makkelijk aan te brengen en zitten comfortabel. Voor veel celebs en visagisten een echte favoriet!
Wil je meer weten over de nieuwe nepwimpers? Lees dan snel verder!



Wat bied Eye Candy aan?
Natuurlijk, volumineus of dramatisch, alles is mogelijk op het gebied van kunstwimpers. Daarom zie je ook dagelijks op straat met nepwimpers voorbij komen. Eye Candy biedt Naturalise kunstwimpers die extra volume en lengte aan de wimpers toevoegen, voor een intensere blik. Dramatise geeft onmiddellijk een heerlijk glamoureffect en Volumise zorgt voor fantastisch volume en perfecte lengte. Bambi-ogen, Bette Davis Eyes, Lady Gaga looks, niets is te gek voor Eye Candy!


Voor jou heef Ariane Pool een super makkelijk stappenplan gemaakt om wimpers aan te brengen:

Stap 1
Breng je oogmake-up aan inclusief mascara en krul je eigen wimpers met een wimperkruller.
Stap 2
Haal de kunstwimpers een voor een voorzichtig uit de verpakking en plaats ze op je eigen wimpers tegen de wimperrand om de maat te bepalen. Knip ze aan de buitenkant op maat.
Stap 3
Draai de wimpers eventueel voorzichtig rond een potlood om de strip te buigen - dit maakt het aanbrengen nog makkelijker.
Stap 4
Houd de wimper vast met een pincet en breng een lijntje wimperlijm langs de strip aan. Wacht even tot het kleverig wordt (een paar seconden).
Stap 5
Kijk langs je neus naar beneden in een spiegel en plaats de kunstwimpers op de wimpers tegen de aanzet van de wimpers op het ooglid. Zorg hierbij dat je de buitenooghoek nét niet raakt. Druk de wimper voorzichtig op zijn plek.


 Wil je een dramatische heftige ooglook hebben, dan moet jij bij de dramatise wimpers zijn. In een paar minuten zien je ogen er glamorous uit!

 Of wil je juist wat natuurlijker gaan, voor bijvoorbeeld overdag? Dan mag je kiezen voor de naturalise wimpers, die lengte en een natuurlijke look geven.

Als je meer volume wilt moet je bij de volumis wimpers zijn, die geven je een dikkere en vollere look.

De Eye Candy kunstwimpers worden met de hand en met echt haar gemaakt. Daarom lijken ze denk ik ook realistischer en zitten ze lekkerder. De lijm die erbij zit droogt niet hard op maar blijft elastisch, zodat je er bijna niks van voelt. En je kan de wimpers meerdere keren dragen.

5 goede redenen om kunstwimpers te dragen
  • Bij je nieuwe outfit
  • Voor een filmsterrenlook bij een première
  • Voor een succesvolle flirt met die onbereikbare man
  • Om een onuitwisbare indruk achter te laten op dat feestje
  • Om het leven te vieren!

Eye Candy is verkrijgbaar bij Kruidvat, Etos en de goed gesorteerde drogist en parfumerie. Verkoopadviesprijs: € 7,99 per set.


Eye Candy zal het Eylure assortiment bij Kuypers Cosmetics vervangen.


Photobucket

You might also like