zaterdag 12 mei 2012

Tips bij het shoppen!


1054640-8-1336761437301_large
Vanochtend kwam er even een kort artikeltje, omdat ik gister het gewoon vergeten was! Ik voelde dat het niet oke was, nogmaals sorry.
Toen ik vanmiddag in Den-Haag was kwam me iets te boven, een idee voor een artikel! Namelijk een paar tips bij het shoppen! Meer weten? Klik op lees verder!


Een paar tips bij het shoppen dus, om je te helpen als je bijvoorbeeld in weinig tijd een outfit wil scoren.

Welke winkels?
Als je specifiek naar een bepaalde winkel wil, moet je eerst die winkels afgaan. Dit is vooral handig als je niet zo veel tijd hebt. Als je daarna nog tijd over hebt kan je altijd nog naar andere winkels gaan.
Heb je dat niet? Dan heb je in ieder geval gedaan wat je moest doen.
De route
Het is misschien logisch, maar kijk als je weet waar welke winkels zitten hoe je moet lopen, zodat je niet heen en weer moet omdat je eerst de middelste winkel in wilde.
Als je nieuw bent in een stad waar je gaat shoppen, ga in de winkels die je leuk vind, en zeg niet: daar kom ik straks nog wel. Dit is eigenlijk het tegen overste van wat hier boven staat, maar dit is meer voor als je meer tijd heb.
Tumblr_m22y1kxsmi1qfned1o1_500_large

Alleen of samen?
Het is meestal een groot verschil als je alleen gaat shoppen of samen, bijvoorbeeld met een vriendin.
Als je alleen bent hoef je niet op te letten op anderen, wat zij willen of moeten doen. Je kan lekker je eigen ding doen, vaak ben je dan ook sneller klaar.
Met een vriendin ben je vaak langer bezig, omdat zij misschien naar andere winkels wilt en naar andere dingen kijkt.

Maar wie neem je dan mee?
Als je dan samen met iemand gaat moet je er ook weer over nadenken met wie je wil gaan shoppen. Het is ook weer een verschil als je met een vriendin gaat die vaak hele andere dingen wil doen, te lang in winkels blijft hangen of juist door elke winkel heen vliegt. Stel je gaat met iemand die dezelfde winkels ingaat, en een goede eerlijke mening geeft over je outfit in de paskamer, is dat al weer heel anders!

Tumblr_m2htggocxa1qflml3o1_500_large

Hoeveel geld wil je uitgeven?
Dit is bij sommige een groot punt, hoeveel wil en KAN ik uitgeven? Een tip: neem niet meer mee dan je wilt uitgeven, Dan kan je makkelijk je grens bepalen en ga je er niet over heen. Dit werkt alleen als je niet gaat pinnen natuurlijk, want als je dat gaat doen neem je een groot risico. Als je pint heb je vaak niet door hoeveel je uitgeeft, en hoeveel je uitgegeven heb.

Wanneer ga je shoppen?
Dan is het nog belangrijk wanneer je gaat shoppen, doordeweeks of in het weekend?
Als je weinig tijd hebt is het fijner om te shoppen waar het wat rustiger is, bijvoorbeeld doordeweeks.
In het weekend is het weer wat drukker, en is het vaak wat gezelliger in de stad. Soms is er ook nog markt in bepaalde plaatsen, dus dat kan ook een voordeel zijn.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden, en (alweer...) sorry dat het artikel zo laat kwam. Maar he, beter laat dan nooit zal ik maar zeggen?
Photobucket

You might also like