dinsdag 8 mei 2012

Nieuw: Bourjois Mascara Beauty’Full Volume



Het is altijd een hele zoektocht, DE perfecte mascara vinden. Sommigen geven het al snel op, en gebruiken de mascara die ze het fijnst vinden van de mascara's die ze hebben uitgetest.
Anderen zoeken verder, en kopen steeds een andere mascara.
Er is nieuws! Bourjois krijgt namelijk een nieuwe mascara! En deze keer belooft Bourjois behoorlijk wat, geen klontjes, een groot borsteltje, makkelijk aan te brengen, goed voor je wimpers, etc.
Maakt bourjois deze beweringen echt waar? Probeer het uit!





Zie je het borsteltje? Huge huh?

Dit zegt Bourjois zelf over de nieuwe mascara:
De  formule  van Beauty’Full Volume is zacht en licht als een mousse en biedt de wimpers een intens volume zonder overbelasting. Deze ultrazwarte mascara bedekt de wimpers en maakt ze voller met een paar keer aanbrengen.Verslaafd aan maxivolume? Dan is dit de ideale formule voor  jou! Je kunt naar wens meerdere laagjes aanbrengen: Beauty’Full Volume laat dankzij de  soepelheid van de formule geen klontertjes achter. En de bonus:  de hele dag soepele en zijdeachtige wimpers, stuk voor stuk en individueel bedekt met een intens zwart. Wimpers met ongekend veel volume en soepel als nooit tevoren! De wimpers krijgen een buitengewoon volume, zijn intens zwart en zijdeachtig.  Ze blijven de hele dag soepel en zacht, bedekt vanaf de aanzet tot de puntjes.
Dat is dus behoorlijk wat!




De nieuwe Mascara Beauty’Full Volume van Bourjois is verkrijgbaar vanaf mei 2012 bij
parfumerieën en (zelfstandige) drogisterijen.
Publieksprijs: € 13,49.

Heb jij een favoriete mascara? Zo ja, welke is dat?

Photobucket

You might also like