vrijdag 2 mei 2014

Nieuwe LE's van Catrice en Essence!




Goedemorgen ladies! Vandaag heb ik weer nieuws, namelijk de aankomende limited editions van Essence en Catrice! Ik ben altijd heel erg nieuwsgierig naar de producten en collecties, dus laten we maar niet te lang kletsen.
Deze keer komt Essence met een ware WK editie, dus de kleuren rood, wit, blauw en oranje kan je maar moeilijk ontwijken.
Catrice komt daar in tegen met een nieuwe collectie met prachtige kleuren, echt een interessante collectie om naar te kijken!

 Laten we eerst gaan kijken naar de collectie van Catrice, die "carnaval of colours" heet. En dat is wel te begrijpen! Dit zegt Catrice er zelf over:


Fascinerend Brazilië. Unieke landschappen, een cultuur vol passie en pure liefde voor het leven. Het enthousiasme voor samba, carnaval en voetbal is aanstekelijk. Het wereldkampioenschap van dit jaar wordt een kleurrijke show! Het inspirerende gastland opent zijn poorten wanneer de hele wereld deze zomer naar Brazilië kijkt. Internationale ontwerpers houden van de levenslust van Brazilië en raken geïnspireerd van de Suikerbroodberg, Copacabana en de kleurrijke patronen. De bijpassende Limited Edition “Carnival of Colours” by CATRICE zal de harten van alle Brazilië fans sneller doen kloppen van half juni t/m juli 2014. De diversiteit van de Amazone komt tot uiting in het uitgebreide aanbod van felle kleuren: aquablauw, paars, grasgroen, alarmrood, oranje en zonnig geel. Hoogtepunten zijn de oogschaduwen met drie kleuren, de lichte getinte lipgloss in een compact design en de beauty bag, met smaakvolle artistieke ananassen - de trendmotieven van deze Limited Edition. Braziliaanse Lifestyle – by CATRICE.
Carnival of Colours by CATRICE – Ultimate Colour Lip Gloss
Eu te amo; ik hou van jou! Een lipgloss met een lichte kleur en intense glans. De textuur is zacht, de verpakking compact en uiterst elegant. Kies tussen fris oranje, koraal, roze of geel met een subtiele kleur en een prachtig pareleffect. Breng aan met de flock applicator en geniet van de volgende midzomernachtdroom. Verkrijgbaar in C01 Burning Down The Arena, C02 When I Say Li, You Say Lac…, C03 Go Yellow, Go! en C04 Feel The SpiRED.
Consumentenadviesprijs: € 2,99



Carnival of Colours by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer  

Kleurrijke vrienden. Ultieme kleur, ultieme dekking en ultieme glans. De  nagellakken zijn solo of als team zeer overtuigend met hun zomerse en klassieke kleuren, waaronder een krachtig aquablauw, grasgroen, oranje, paars, zonnig geel, alarmrood en zwart - alle doppen zijn voorzien van een fraai ananas dessin. Verkrijgbaar in C01 Team Blue, C02 Viva Brasil, C03 Burning Down The Arena, C04 When I Say Li, You Say Lac…, C05 Go Yellow, Go!, C06 Feel the SpiRED en C07 Black For Gold.

Consumentenadviesprijs: € 2,99

Carnival of Colours by CATRICE – Baked Trio Eyeshadow


Wapperende vlag. Baked Trio Eyeshadow met Wet & Dry formule is uiterst veelzijdig - breng vochtig aan voor een intense look en droog voor een subtiele make-up stijl. De exotische kleuren, waaronder de Braziliaanse klassiekers geel, groen en blauw, hebben een lichte glans en brengen je ongetwijfeld in een zomerstemming. Verkrijgbaar in C01 Rhythm Of The World, C02 International Anthem en C03 Flag Attack.
Consumentenadviesprijs: € 3,89


Carnival of Colours by CATRICE – Cat Eyes Eyeliner Pen
Ga voor kattenogen. De vilten tip is ideaal voor zowel dunne als krachtige lijnen. Voor een expressieve lijn in diepzwart die de aandacht zal trekken! Verkrijgbaar in C01 Black For Gold.
Consumentenadviesprijs: € 3,59


Zoals ik al zei is Essence met het WK, dat er binnenkort al weer aan komt, aan de slag gegaan. Dit zeggen ze er zelf over:

Gooooooaaaaal! Eindelijk is het zover - het wereldkampioenschap voetbal komt eraan en alle ogen zijn gericht op Brazilië! In juni 2014 brengt essence iedereen in de juiste voetbalstemming met de nieuwe trend edition “hup holland hup!”. Of je nu gaat kijken op een stadsplein met stadionsfeer, een BBQ-tuinfeest houdt of met een gezellig groepje thuis voor de buis de wedstrijden volgt, essence zorgt voor de perfecte uitrusting! De producten zijn niet alleen cool, superpraktisch en een gegarandeerde hit, ze passen perfect bij het Hollandse voetbaltenue van ‘onze jongens’. Let’s kick it… met essence!



essence hup holland hup! – fan pen
Fan must-have! De fan pen hoort in elk make-up tasje voor iedere wedstrijd waarin Nederland speelt. Teken de Nederlandse vlag eenvoudig en precies op je gezicht en lichaam - en deel de vlag met al je voetbalvrienden! Laat het voetbalfeestje maar beginnen! Verkrijgbaar in 01 oranje boven!.
Consumentenadviesprijs: € 1,99

essence hup holland hup! – nail polish
Team manicure! De langhoudende nagellakjes in rood, wit en blauw brengen je alvast in de stemming voor het aankomende WK. Of ze nu apart of gecombineerd worden aangebracht, een Holland-look is zo gemaakt! Verkrijgbaar in 01 topscorers, 02 hattrick! and 03 wilhelmus van nassouwe.
Consumentenadviesprijs: € 1,69

essence hup holland hup! – handgel

Hands! Hands! Deze handgel zorgt voor schone handen zonder water en zeep en geeft ze tegelijkertijd een heerlijke geur! Hele kleine rood-wit-blauwe deeltjes in de textuur zorgen voor een echt Holland-gevoel. Let’s go… Tijd om te scoren! Verkrijgbaar in 01 hands!.
Consumentenadviesprijs: € 1,89


essence hup holland hup! – lashes
WK wimpers! Deze papieren kunstwimpers zijn een unieke beautyaccessoire voor alle voetbalfans! Alle ogen zijn gericht op Oranje!  Verkrijgbaar in 01 Blik op Het Doel!.

Consumentenadviesprijs: € 2,39

essence hup holland hup! – body tattoos
Voetbalkoorts! Met deze body tattoos in verschillende rood-wit-blauw dessins zal niemand meer twijfelen aan je Hollandse hart! Kies een patroon, druk de voorkant tegen de huid, maak vochtig met water en de WK party tattoo is klaar! Eenvoudig te verwijderen met water en zeep. Verkrijgbaar in 01 viva hollandia.
Consumentenadviesprijs: € 1,99


essence hup holland hup! – stickers

Fluit voor creatieve looks! Maak van nagels en lichaam atletische blikvangers met deze fan stickers. Selecteer een motiefje, verwijder zorgvuldig de folie, plaats op de huid of nagel en druk aan. Breng een laagje top coat aan over de nagels voor een langhoudend resultaat. Zo geniet je twee keer zo lang van het voetbalfeestje! Verkrijgbaar in 01 op de stip.
Consumentenadviesprijs: € 1,39


essence hup holland hup! – armband

Stijlvol de wedstrijd in! Deze armband maakt elke fan-outfit compleet en zal de aandacht trekken tijdens de wave! Verkrijgbaar in 01 langs de lijn.
Consumentenadviesprijs: € 1,59

essence hup holland hup! – world champion hair tie
Balletje trappen! Met dit haarelastiekje kun je ongeremd juichen wanneer Holland heeft gescoord. Het elastiekje is volledig in de stijl van de Nederlandse vlag en houdt het haar perfect op zijn plaats. Verkrijgbaar in  01 girl of the match.
Consumentenadviesprijs: € 1,59

essence hup holland hup! – clip
Hollandse haarclip! De trendy, multifunctionele haarclips kun je vastmaken aan je haar, outfit of tas - overal waar een beetje extra fan-aandacht nodig is komen ze handig van pas! Verkrijgbaar in 01 olé olé olé olééé.
Consumentenadviesprijs: € 1,99


En dit was het nieuws bericht van vandaag ;)
Ik ben zoals altijd weer benieuws, wat vind jij van deze collecties? Let me know!




You might also like