donderdag 13 maart 2014

Pink protect + Winactie! (gesloten)
Een tijd geleden werd ik gemaild door een student van het ROC ter Aa uit Helmond. 
Ze hadden een opdracht vanuit school gekregen waar ze een product of dienst moesten bedenken. Werkend in een groep moet je overal en aan alles denken, een heel plan uitschrijven en, je product of dienst ook promoten!
In dit artikel lees je veel meer over de Pink Protect telefoonhoesjes!Wij zijn  studenten van het Roc Ter Aa in Helmond met een eigen mini-onderneming. Onze onderneming bestaat uit 2 opleidingen namelijk: Ondernemer Detailhandel en Marketing & Communicatie. Ons groepje bestaat uit 8 studenten met allemaal een eigen functie. Van school kregen we de opdracht om een product of dienst te bedenken. Na lang nadenken en overleg zijn we uitgekomen op telefoonhoesjes. Hiervoor hebben we gekozen, omdat bijna iedereen vooral de jongeren met een smartphone rond lopen. We waren er snel uit dat de hoesjes voor Samsung Galaxy S3 en Iphone 4 en moest worden, want deze telefoons zijn op dit moment populair. De Iphone 5 is er later bijgekomen, omdat daar toch veel vraag naar was.

Ook wilden we met onze hoesjes een goede doel steunen. We waren er al snel uit dat het Pink Ribbon zou moeten worden. We hadden ze meteen opgebeld en natuurlijk waren ze enthousiast dat we ze willen sponseren. Vast wel iedereen kent de organisatie en elk jaar is er weer een actie voor Pink Ribbon. Maar voor degene die niet weten wat Pink Ribbon is en wat het precies inhoud geef ik even een korte uitleg. Pink Ribbon is een organisatie die zich inzet voor borstkanker. Uit onderzoek is gebleken dat 1 op de 8 vrouwen borstkanker krijgen Als doel willen ze een beter en langer leven voor de borstkankerpatiënt. Per dag krijgen gemiddeld 41 mensen de diagnose. Dat zijn in totaal ruim 15.000 diagnoses per jaar.  Borstkanker is zelfs de doodsoorzaak nummer 1 bij vrouwen tussen de 35 en 55 jaar. De reden dat we voor deze organisatie hebben gekozen is dat we borstkanker meer onder aandacht willen brengen. En met onze telefoonhoesjes willen wij dit doel gaan steunen. En wie wil dat nou niet een leuk hoesje voor je telefoon en tegelijkertijd een goed doel steunen? 2 vliegen in een klap!
Nu we een product en een goed doel hadden, moesten we alleen nog ontwerpen maken voor de hoesjes. In eerste instantie hadden we de ontwerpen zelf gemaakt, maar toch vonden we deze niet pakkend genoeg. Dus hebben we ze bij iemand anders laten ontwerpen waar we erg enthousiast over zijn. Toen hebben we contact opgenomen met het bedrijf Strack. Dit is een bedrijf die zelf hoesjes bedrukt door middel van een 3D printer. Het fijne van Strack is dat je niet verplicht bent om in grote eenheden te bestellen.

Nu zijn we inmiddels aangekomen op onze verkoopmomenten. Hier hopen we zoveel mogelijk te verkopen, zodat we ook meer kunnen doneren aan Pink Ribbon. Van het opgehaalde geld gaat er 10% naar Pink Ribbon. Als je wilt weten wanneer onze verkoopmomenten zijn neem dan gerust contact met ons op via:

Email: Pinkprotect@hotmail.com
Facebook: Pink Protect
Twitter: @pink_protect


Het leuke komt nu, ik mag een hoesje voor de Iphone 5 weggeven! Dit is natuurlijk ontzettend leuk, dus wil je mee doen? Check dit lijstje!

Wat moet je doen om mee te doen?


Veel succes ladies!


You might also like