donderdag 19 december 2013

Sneakers pimpen: DIY Inspiration!DIY Sneakers Image Via: A Beautiful Mess

Girls love sneakers. Dat is inmiddels wel duidelijk. Grote sterren als Beyonce en Rihanna worden regelmatig gespot in sneakers. Inmiddels is er zoveel keuze aan sneakers, dat er zelfs in sneakerland verschillende stijlen zijn. Timberlands zijn bijvoorbeeld heel anders dan de klassieke Adidasjes. Voor de echte sneakerfans is de grote uitdaging om origineel te zijn. Limited editions zijn daarom super populair. Maar wat is er nu origineler dan sneakers die je zelf gepimpt hebt?
Inderdaad! Daarom geef ik je hier wat Pinterest inspiratie voor hoe jij zelf je sneakers kunt pimpen.

7 Creative DIY Sneaker Tutorials ...

Met studs kun jij jouw sneakers het makkelijkst een originele look geven. Studs kun je bij de meeste creatieve winkels wel kopen. Anders is de knutselafdeling van de V&D ook een goede plek om naar leuke studs te speuren.

Cute ideas for kids/teen sneakers or party favor craft idea - 7 DIY Sneakers Ideas


De kleurrijke Asics schoenen zijn ontzettend populair op dit moment. Met een paar viltstiften heb jij natuurlijk in een handomdraai zelf mooie sneakers bij elkaar gekleurd.

DIY: Embroidered Sneakers

Bijna iedereen heeft wel een paar oude All Stars in de kast liggen. Tijd om daar wat leuks mee te doen. Als je handig bent met naald en draad is dit zeker een leuk idee!

Gladiator Sneakers by Converse & Free People: Looks like DIY to me.

Mooi? Of gewoon ontzettend lelijk? De meningen verschillen, maar het is wel creatief!

You can add some color to your white shoes by dipping them in some dye

De ombre-kleuren waren ontzettend populair afgelopen zomer. We zagen ze op nagels, in het haar en met dit handige trucje kun je ook je sneakers dippen om ze een mooi ombre-kleurtje te geven.

 Heb jij nog leuke DIY Idee├źn voor je sneakers?


Photobucket

You might also like