woensdag 24 juli 2013

Summer/beach outfits!

beach outfits 4


Kennen jullie Polyvore.com nog? Het is een site die ik al een hele tijd geleden heb ontdekt waar je zelf je collages kan maken. Super leuk natuurlijk, en ook handig als je een artikel wilt maken met outfit ideeen!
Vandaag ben ik weer lekker aan de slag gegaan en heb ik weer wat leuke collages met outfits voor de zomer. Een lekker dag je strand, of even wat drinken op een terasje, met deze outfits kom jij de dag wel door!


Beach outfits 1


Jumpsuits zijn altijd goed, lekker als je naar het strand gaat voor over je bikini of als je even op een terrasje wat gaat drinken. Wedges (sleehakken) vind ik er altijd erg leuk bij staan, en zo heb je al snel een leuke outfit klaar! Een paar sieraden en een leuke zonnebril maken het natuurlijk helemaal af.
Strikjes zie je ook steeds meer terug komen, er zijn bijvoorbeeld hele leuke strikjes te koop voor in je haar! Pak 2 plukken van de voorkant en breng ze naar achteren, zet ze vast met een leuke strik en je bent gelijk af van die vervelende haren in je gezicht!

Gevlochten armbandjes zijn ook altijd leuk, en als je een leren neemt kun je hem eventueel de hele tijd omhouden, met zwemmen zonnen, het maakt dan niet zo veel uit. Het staat super leuk en je hoeft er niet eens moeite voor te doen!

Beach outfits 2


Cropped tops zijn ook altijd goed, om bijvoorbeeld boven een shorts te doen. Een basic outfit met weinig kleur hoeft helemaal niet saai te zijn, je kan het ontzettend opleuken met sieraden, accesoireses en make-up! Deze slippertjes vind ik ontzettend leuk, één neon accent toevoegen en je hele outfit is opgepimpt!


Beach outfits 3Als je naar het strand gaat doe je natuurlijk je bikini aan, en nee, dat hoeft niet kaal te zijn of saai. Er zijn ontzettend leuke bikini's en je kan ze opleuken met leuke slippertjes, armbandjes die nat kunnen worden en nagellak! Ook met je zonnebril kun je je hele look meteen anders er uit laten zien.
Pak je kleurrijke strand tas er bij en jij straalt op het strand!

Have a nice day!
Greets, from ItalyPhotobucket

You might also like