maandag 8 juli 2013

Rococ zomercollectie: Muds en muses!

Rococo is een merk dat nog niet heel erg bekend is, en sinds een tijdje word het verkocht bij de Bijenkorf en op de online webshop van Beauty-moods
Een nieuw merk waar ik over vertel, en daarom laat ik jullie eerst een stukje lezen over wat Rococo Nail Apparel nou eigenlijk is.
Dit zegt Beauty-moods er zelf over:
Rococo is opgericht door de Londense nagellak gurus en zusjes Ange en Vernice Walker. Jarenlange ervaring in de nagelindustrie gecombineerd met de wil om professionele nagellak om te toveren tot de ultieme fashion accessoire hebben geresulteerd in dit mooie merk. Met hun passie voor kleur en oog voor detail hebben de Walker zusjes hun naam op de kaart gezet in de beauty en fashion industrie. De nagellakken van Rococo zijn volledig geïnspireerd op de laatste trends, waardoor ze een veelgeziene gast zijn in de modewereld. Hun trendy creaties zijn terug te vinden in televisie shows, video clips, London Fashion Week catwalk shows en diverse editorial shoots. Rococo biedt een professionele kwaliteit en een kleur passend bij iedere (beauty) mood, outfit en gelegenheid. De productsamenstelling verzekert een sneldrogende lak met een longlasting effect en een hoge kleurpigmentatie, zonder het gebruik van formaldehyde, tolueen en DBP.De nieuwe collectie Mods en Muses is geïnspireerd op een 60’s style flower power parade, en zal bestaan uit de bovenstaande vier kleuren. Kitsch, Bombshell, Flower Child en Flashback zijn de namen van deze vrolijke zomer collectie, ik ben ontzettend benieuwd!

De collectie van Rococo bestaat uit een enorme selectie aan kleuren, nagelverzorging en 4 trendy seizoenscollecties per jaar. Iedere nagellak is afzonderlijk verpakt in een luxe verpakking met de herkenbare barokstijl. De Mods en Muses collectie is vanaf deze maand exclusief verkrijgbaar bij kapsalons en beauty salons, de Bijenkorf en in de webshop van beauty-moods: www.beauty-moods.com, voor €16,00 per nagellak.


Ik ben zelf erg benieuwd naar de nagellakjes en zou er dan ook graag zou ze snel mogelijk willen testen!
Wat denk jij van het nieuwe merk?
Photobucket

You might also like