vrijdag 28 juni 2013

Hoe rock je felle lipstick? Tips!
Knallende lipstick, ik houd er van! Roze, rood, oranje, paars, noem maar op, ik vind het echt ontzettend mooi staan. Maar ja, omdat het zo opvalt moet je geen foutjes maken met het aanbrengen, hoe zorg je nou dat je die lipstick mooi aanbrengt en dat ie lang blijft zitten? Check hier mijn tips!


Als eerst moet je natuurlijk een goede lipstick hebben, maar hoe vind je dat nou en hoe weet je of je een fijne te pakken heb? Lees voordat je een lipstick gaat kopen een paar reviews op het internet, zo kom je niet voor rare verassingen te staan en weet je al hoe de lipstick overkomt.


Tip 1.

Zorg dat je niet te veel velletjes hebt, scrub je lippen even van te voren en doe een inieminie beetje lippenbalsem op. Door de velletjes krijg je je lipstick niet goed egaal op je lippen en dat is zonde. Scrub ze met een DIY scrub van suiker en honing of met je tandenborstel.
Als je droge lippen heb probeer dan van te voren niet te veel lippenbalsem op te doen, zo glijd je lipstick er ontzettend snel af en dat is natuurlijk niet wat we willen.

Tip 2. 

Breng je lipstick met een kwastje aan, zo kan je preciezer werken en verspil je minder lipstick.
Daarna kan je door de dag door als dat nodig is altijd nog met de lipstick zelf er over heen gaan.

Tip 3.

Wil je je lipstick extra lang laten zitten? Pak dan een tissue en hap er even een keer in, daarna doe je er nog een dun laagje over heen en zit de lipstick echt helemaal perfect op je lippen!
Je kan het ook nog even afpoederen als je het matte effect wilt hebben. Leg de tissue op je lippen en ga er lichtjes met je poederkwast overheen. Dit voelt wel wat minder lekker maar het blijft wel super lang zitten daardoor!

Tip 4.

Zorg dat je natuurlijk niet te enthsousiast bent met eten en drinken, zorg dat je goed onthoudt dat je lipstick op hebt en dat je dan niet al te gulzig begint te eten. Zorg dat je het ook af en toe even checkt, zo voorkom je dat je de hele dag met lippen loopt waar de lipstick overal behalve op je lippen zit.Ik hoop dat jullie wat aan mijn tips hadden, laat maar weten of jullie vaker van dit soort artikelen willen!

Photobucket

You might also like