vrijdag 4 mei 2012

Essence trend edition “ready for boarding”




Londen, Rome, New York, Rio de Janeiro – de zomer is het reisseizoen bij uitstek! Of je nu op een last-minute trip in Europa gaat of juist afreist naar verre landen of zelfs op wereldreis gaat: met de nieuwe essence trend editie “ready for boarding”, kom je in de reisstemming in half juli t/m augustus 2012 in Nederland en in half juni t/m half juli 2012 in België. Deze praktische kleine reisproducten kunnen gewoon mee op reis, het maakt niet uit hoe vol je koffer is! Dus pak die koffers, ren naar de douane en maak je klaar om te vertrekken!




essence ready for boarding – eyeshadow palette
Zorg ervoor dat je dit bij je hebt als je incheckt bij het vliegveld: het coole eyeshadow palette heeft een miniformaat en bestaat uit zes frisse en glanzende zomerse oogschaduwkleuren. Ook inbegrepen in het palette: een superpraktische duo applicator voor verschillende en opvallende looks, waar je ook bent… verkrijgbaar in 01 beauty on tour.
Consumentenadviesprijs: €3,49




essence ready for boarding – 2in1 kajal pencil
“Laatste oproep voor kajal pencil – u wordt verzocht onmiddellijk naar gate 2in1 te komen!” Met twee contrasterende maar harmonieuze kleurcombinaties in bruin-grijs en geel-blauw, zijn deze kajal potloden superpraktisch. Ze maken van elke outfit een eye-catcher. Verkrijgbaar in twee tinten 01 destination sunshine en 02 via airmail!
Consumentenadviesprijs: €1,49




essence ready for boarding – lip & cheek cream
Een jetlag door de verschillende tijdzones? Niet met de lip & cheek cream in twee fantastische kleuren! Lippen en wangen krijgen een frisse uitstraling. Breng na aankomst de lip & cheek cream aan om eventuele sporen van vermoeidheid te verbergen…. Verkrijgbaar in 01 sending you kisses en 02 beauty on tour.
Consumentenadviesprijs: €2,49


essence ready for boarding – peel off base coat
Erop en eraf! De gloednieuwe peel off base coat is heel handig als je haast hebt. Na het aanbrengen wordt de witte textuur transparant en biedt de ideale basis voor je vakantienagellak. Om de nagellak te verwijderen, hoef je het er alleen maar af te trekken. Vervolgens kun je een nieuw laagje base coat aanbrengen en breng je daarna een andere hippe kleur nagellak aan. Een geweldig extraatje: je hebt nooit meer problemen met je nagellakremover bij het inchecken van je handbagage bij de securtity check-in. Verkrijgbaar in 01 carry me home!
Consumentenadviesprijs: €1,79






essence ready for boarding – nailpolish
De spanning stijgt: het waarschuwingslampje om je riemen vast te maken staat aan, de stewardess geeft de laatste veiligheidsinstructies en het vliegtuig rolt richting de startbaan. Een snelle blik op je nagels en je weet het zeker: ja ik ben klaar voor deze vakantie! De vijf ultra-glossy nagellakken met een goede dekking en trendy kleuren zorgen niet alleen voor sensatie in het vliegtuig, ze brengen je ook in de perfecte strandstemming! Verkrijgbaar in 01 sending you kisses, 02 beauty on tour, 03 exits on your right, 04 via airmail! en 05 destination sunshine.
Consumentenadviesprijs: €1,49


essence ready for boarding – cosmetic bag
Ik pak mijn tas en neem mee….dit schattige cosmeticatasje in reisdessin! Al je reismake-up en favoriete producten kun je nu veilig in je koffer stoppen. Verkrijgbaar in 01 carry me home!
Consumentenadviesprijs: €2,49


essence ready for boarding – luggage tag
Een zonrijke bestemming, tijd om naar je favoriete vakantielocatie te gaan! Het enige wat ontbreekt is je koffer…de ene zwarte koffer na de andere komt voorbij op de baggageband, maar met dit stijlvolle donkerblauwe kofferlabel hoef je je geen zorgen meer te maken dat je je koffer kwijtraakt! Verkrijgbaar in 01 carry me home!
Consumentenadviesprijs: €2,29


essence ready for boarding – hand & body wipes
Behoefte je even op te frissen? Dan bieden deze fantastische hand & body wipes in handige hersluitbare verpakkingen uitkomst. Wat zit erin? 15 vochtige doekjes voor je gezicht en lichaam, zodat je fris blijft tijdens het reizen. Met een zomerse, fruitige granaatappelgeur. Verkrijgbaar in 01 destination sunshine. Consumentenadviesprijs: €1,29


essence “ready for boarding” is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister vanaf half juli t/m augustus 2012 in Nederland en bij Kruidvat vanaf half juni t/m half juli 2012 in België. 


Photobucket

You might also like